Деталі
Як обирати якісне та безпечне, як читати маркування продукції – про це йшла мова на зібранні слухачів Університету третього віку у Ротмістрівці.
Про це повідомляє Лідія Зайва, керівниця Центру надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради.
«Вчора разом з висококласним технологом Вікторією Павловською, яка багато років займається вивченням та розробкою технологій безпечної харчової продукції та приділяє особливу увагу значенню нанесеної інформації на пакуванні харчових продуктів, провели лекцію-презентацію для слухачів Університету третього віку на тему: « Маркування продукції: як обирати якісне та безпечне», – розповідає пані Лідія.
За її словами, розбиралися в тонкощах маркування, що означають загадкові Е-коди, як відрізнити справжній органічний продукт від маркетингових пасток.
«Чому важливо читати склад, що означають виділені слова та що приховують дрібні літери на упаковці. І головний висновок тут: уважний споживач — здоровий споживач», – підсумовує Лідія Зайва і дякує технологу Вікторії Павловській за доступний та зрозумілий виклад матеріалу, цікаві запитання та жваві обговорення,а колезі Аллі Перехрест – за смачні вареники.